Grupper - Mona Nygård Fysioterapeut

Grupper

 

Påmelding til gruppene foregår til Mona mona.nyg@online.no eller 92822152

 Mediyoga som passer for alle er et tilbud til deg som enten er nybegynner eller som ønsker å fortsette i Mediyoga gruppe.

Mediyoga på stol. Dette er en gruppe for deg som ikke kan eller ønsker å være nede på matta. Mediyoga utføres like godt på stol som matte. 

Mediyoga Fortsettelse og Mediyoga med fokus på de 10 kroppene/legemene er en gruppe for deg som har fulgt minst 1 Mediyogakurs/helg tidligere. Programmene er mer utfordrende og grunnprinsippene dype pust, rotlås og meditasjon bør være kjent. Det vil også være noe chanting i denne gruppen. 

 

Mediyogahelg på Røros

Målet ved helgen ar at du som deltager skal få verktøy som du kan ta med deg hjem til hverdagen for å kunne endre pustemønster, senke skuldrene og å oppleve dagen med mindre negativt stress i kroppen. I tillegg skal følelsen av velvære i nuet, på turen, være der.

 

Mediyogahelg med foksus på "Din Pust" november 2021

Pusten - Pranyama - er viktig i hele livet, enten vi tenker aktivitet eller hvile. Denne helgen gir deg mulighet til å fordype deg og bli bedre kjent med pusten ut i fra et vestlig og østlig medisinsk ståsted.

Program:

Fredag kl 1700-1830  Lande i helgen

Lørdag kl 0800-0930  Energi

Lørdag kl 1600-1800  Teori og praksis "Pusten Din"

Søndag kl 1000-1130  Avslutning

Praktisk informasjon:

Transport, overnatting og kost ordner du selv. 

Pris for 4 økter med teori og praksis 1.250,-

Det er maksimalt 12 deltagere.

 

 Om du ønsker å lage et eget program med Mediyoga for en helg eller ukedager, så setter vi det sammen i fellesskap.