Grupper - Mona Nygård Fysioterapeut

Grupper

 

Påmelding til gruppene foregår til Mona mona.nyg@online.no eller 92822152

 

Grupper vinteren 2021 er fullbooket.

Det blir grupper igjen til våren og til høsten. Tidspunkter annonseres etter hvert. Om du har spørsmål er det bare å ta kontakt!

 

 

Turnus Mediyoga er et tilbud til deg som ønsker å ha en Mediyoga-dag, men som jobber turnus eller ønsker å variere  tidspunkt på dagen for en Mediyogaøk, eventuelt alltid komme kl 1030 eller 1830. Du kan også melde deg på i denne gruppen om du ønsker å komme til et fast tidspunkt.                                                 

Mediyoga som passer for alle er et tilbud til deg som enten er nybegynner eller som ønsker å fortsette i Mediyoga gruppe.

Mediyoga på stol. Dette er en gruppe for deg som ikke kan eller ønsker å være nede på matta. Mediyoga utføres like godt på stol som matte. 

Mediyoga Fortsettelse er en gruppe for deg som har fulgt minst 1 Mediyogakurs/helg tidligere. Programmene er mer utfordrende og grunnprinsippene dype pust, rotlås og meditasjon bør være kjent. Det vil også være noe chanting i denne gruppen. 

Mediyoga på stol. I denne gruppen blir øvelsene og meditasjonen først og fremst utført på stol. Om du ønsker å være ned på matta, så kan det også gjøres.

 

Mediyogahelg på Røros

Målet ved helgen ar at du som deltager skal få verktøy som du kan ta med deg hjem til hverdagen for å kunne endre pustemønster, senke skuldrene og å oppleve dagen med mindre negativt stress i kroppen. I tillegg skal følelsen av velvære i nuet, på turen, være der.

 

Mediyogahelg med foksus på "Din Pust" 27.-29.september 2019

Pusten - Pranyama - er viktig i hele livet, enten vi tenker aktivitet eller hvile. Denne helgen gir deg mulighet til å fordype deg og bli bedre kjent med pusten ut i fra et vestlig og østlig medisinsk ståsted.

Program:

Fredag kl 1700-1830  Lande i helgen

Lørdag kl 0800-0930  Energi

Lørdag kl 1600-1800  Teori og praksis "Pusten Din"

Søndag kl 1000-1130  Avslutning

Praktisk informasjon:

Transport, overnatting og kost ordner du selv. 

Pris for 4 økter med teori og praksis 1.200,-

Det er maksimalt 12 deltagere.

 

 Om du ønsker å lage et eget program med Mediyoga for en helg eller ukedager, så setter vi det sammen i fellesskap.